CAFE RESTAURANT ISTANBUL

CAFE RESTAURANT ISTANBUL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 82 beoordelingen
1 apr 2019 om 15:29 Was lekker, goede smaak. Zoals het hoort!
19 mrt 2019 om 21:07 Heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorging
17 mrt 2019 om 19:51 Ik en mijn vriendin hebben voor het eerst hier besteld en tevens ook de laatste keer, van een slappe rauwe hap wordt je niet blij.
17 mrt 2019 om 13:44 Mijn man en ik kunnen maar niet stoppen met bestellen bij jullie! 3e review die ik nu plaats :-) Gr Siham
17 mrt 2019 om 13:42 Wederom heerlijk gegeten!
17 mrt 2019 om 13:42 Heerlijk gegeten zoals altijd! Vaste klant hier! waren nog 2 losse adanas vergeten die ik telefonisch had besteld en werd direct nageleverd met een extra drankje top!
10 mrt 2019 om 22:12 Zure knoflook. Geen patat bij de schotel. En voor een bedrag van 30 euro. Was het echt weinig wat we kregen. Geen instanbul meer voor mij pfff
9 mrt 2019 om 1:44 Wederom geweldig. Een echte aanrader
9 mrt 2019 om 1:41 Super. Snelle en vriendelijke bezorging
7 mrt 2019 om 0:01 Eten is supersnel bezorgd door een aardige bezorger. Het eten (shoarmaschotel en tavuk sis met patat) was goed verpakt, warm en erg lekker. Aanrader!
6 mrt 2019 om 21:26 Super gegeten. Vriendelijke bezorging. Het beste turkse thuisbezorg restaurant van Amsterdam- zuidoost
20 jan 2019 om 23:00 Wederom super. Heerlijk gegeten